Retourneren

U kunt uw bestelling zonder opgave van reden aan ons retourneren als:

  • de bestelling binnen 14 dagen (na ontvangst) aan Sober Stoer & Mij geretourneerd is
  • Na deze melding heeft de klant nog eens 14 dagen om het daadwerkelijk te retourneren
  • Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. Het geen maatwerk betreft (zoals bijvoorbeeld een meubelstuk, op  verzoek van de klant in een bepaalde kleur geverfd).
  • Het geen aan bederf onderhevige producten zijn (zoals bijvoorbeeld verse bloemen / kransen)

Wanneer u een artikel wilt retourneren, kunt u contact met ons opnemen. 

De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening tenzij uiteraard het artikel aantoonbaar (foto) niet in goede staat bij u is aangekomen en dit meteen te melden nadat u het in ontvangst hebt genomen.

Wenst u een bestelling die gratis verzonden is (boven de 50 euro) te retourneren? Dan worden er 5.95 verzendkosten in mindering gebracht. De retourneer kosten zijn ook voor eigen rekening.

Retour process

  • Stuur ons een email waarin u aangeeft het artikel te willen retourneren, vermeld hierbij altijd uw order nummer en welk artikel u wilt retourneren
  • Wij versturen zorgvuldig verpakt uw bestelling, wij vragen u hetzelfde te doen  

Verstuur het pakket naar ;

SOBER STOER & MIJ

HOOFVELDSTRAAT 22

5981 SB PANNINGEN 

Sober Stoer & Mij is niet voor aansprakelijk te houden voor het kwijtraken van verzendingen of schade tijdens het retourtransport. Ook moeten de retourzendingen voldoende gefrankeerd zijn. 

Wanneer wij uw retourzending hebben ontvangen, zullen wij binnen 14 werkdagen uw aankoopbedrag (excl. verzendkosten) aan uw over maken

TIP: Wanneer u aan de buitenkant van het pakket al beschadigingen kunt waarnemen, verzoek ik u het product niet aan te nemen en vraag dan aan de bezorger om hier meteen melding van te maken.

Binnen kijken bij Sober Stoer & "MIJ"

LAAT JE INSPIREREN

JOIN OUR INSPIRATION CHANNEL AND FOLLOW US ON OUR SOCIAL MEDIA

JOIN & FOLLOW SOBER STOER MIJ