Bezorgen en Afhalen

VERZENDEN / BEZORGEN

Zodra u uw bestelling geplaatst heeft en wij uw betaling ontvangen hebben, zullen wij deze gereedmaken voor verzending.

De termijn voor verzending is afhankelijk van het product. Wij streven er naar om het product de eerst volgende werkdag voor verzending aan te bieden, mits voorradig. De voorraad status kunt u in de webshop bekijken. 

Wij versturen al onze binnenlandse en buitenlandse pakketten met DHL hierdoor kunnen we deze zo voordelig mogelijk verzenden. Voor transport van grotere- en zwaardere artikelen die niet door reguliere pakketdiensten kunnen worden vervoerd, kunnen wij u de bezorg- of transportkosten op aanvraag kenbaar maken, nadat u via de mail uw adres aan ons hebt doorgegeven. Onze producten worden met zorg ingepakt en verzonden.

Zodra je artikelen bij ons de deur uitgaan  krijgt u opnieuw een mailtje van ons met daarin de Track&Trace gegevens. Via deze link kunt u het pakket volgen en de status bekijken. Houdt u er rekening mee dat pakketen die op vrijdag middag verzonden worden, doorgaans pas op maandag of dinsdag geleverd worden.

  Standaard pakket verzending Nederland

  Voor bestellingen tot 50 euro 3,95

  Voor bestellingen boven de 50 euro Gratis verzending

  Standaard Belgie en Duitsland

  Standaard pakket voor bestellingen tot 100 euro 8,95

  Voor bestellingen boven de 100 euro gratis verzending

   

  AFHALEN

  Tijdens het bestellen kunt u ook aangeven dat u uw bestelling wilt afhalen. Het afhaal adres van Sober Stoer  & Mij bij Verliefd op mijn huis is;

  De koningstraat 71
  5984 NH Koningslust
  (Aan de lantaarnpaal hangt een bordje met nr 71, dit weggetje inrijden tot aan het woonhuis)

  Wij zorgen ervoor dat u een e-mail krijgt wanneer de bestelling gereed is. U kunt dan een afhaal afspraak maken zowel telefonisch of per mail. Mocht het voor u niet mogelijk zijn om een besteld product af te halen wat echt niet verzonden kan worden, dan kunt u ons altijd contacteren, misschien dat wij binnenkort bij u in de buurt zijn en zo toch het product kunnen bezorgen.