Het laatste nieuws

WE GAAN EEN GROOT PROJECT EN AVONTUUR AAN MET ONS ALLEN, DIT BETEKEND DAT WE DE KOMENDE PERIODE OP EEN ANDERE MANIER WERKEN DAN WAT JULLIE GEWEND ZIJN VAN ONS.

WE DANKEN U VOOR UW GEDULD & VERTROUWEN IN ONS HET WACHTEN ZAL DE MOEITE WAARD ZIJN, WE KIJKEN ER NAAR UIT OM U STRAKS OOK WEER IN ONS NIEUWE PAND TE MOGEN ONTVANGEN

Meest gestelde vragen en informatie

EEN BESTELLING PLAATSEN van een online artikel wat op voorraad is KAN DIT

Een bestelling plaatsten, dat is altijd mogelijk, cadeaubonnen zijn ten alle tijden gewoon te bestellen en zult u ook direct na het bestellen automatisch ontvangen.

Let er wel op, wij verzenden nu geen bestellingen, al onze artikelen liggen in de opslag.

Plaatst u evengoed een bestelling? Dan blijft deze in de opslag liggen totdat wij weer van start gaan met het verzenden van orders.

Ons streven is dat dit weer zo snel mogelijk gaat gebeuren echter is het moeilijk om hier een datum aan vast te knopen, we hopen na de zomervakantie weer zo ver te zijn.

Zodra er weer pakketten verzonden gaan worden, dan zal dit kenbaar worden gemaakt op de website en social media.

IK WIL GRAAG EEN KEUKEN, BANKSTEL OF STOELEN BESTELLEN, KAN DIT ? JA dit kan

Keukens, bankstellen of stoelen worden altijd op bestelling gedaan, deze kunnen gewoon besteld worden en wij verwerken de order als normaal. Wij bezorgen deze kosten loos en leveren deze na ontvangst zo snel mogelijk bij u uit.

Let wel op, momenteel kunt u onze showmodellen niet bekijken, deze staan in de opslag, wanneer dit weer mogelijk is, wordt kenbaar gemaakt op de website en social media. Heeft u meer vragen hier over? Stel ze gerust per mail info@soberstoerenmij.nl of via watsapp 06 51313194

IK WIL GRAAG VERF BESTELLEN KAN DIT ? JA, dit kan

Verf kan ten alle tijden besteld worden, deze orders verwerken wij als normaal. Deze kunnen ook afgehaald worden op afspraak of verzonden worden, zoals u van ons gewend bent.

Let er wel op, momenteel kunt u nog niet langs komen voor een kleuradvies of onze kleurstalen bekijken, wanneer dit weer mogelijk is zal kenbaar worden gemaakt op de website en social media

Weet u al wat u wilt, neem dan gerust per mail contact met ons op dan verwerken wij uw bestelling info@soberstoerenmij.nl of via watsapp 06 51313194

IK WIL GRAAG INTERIEUR ADVIES

Voor het geven van interieur advies of het meewerken aan uw project, verzoek ik u om per mail contact op te nemen met uw verzoek. Het geven van adviezen en het werken aan onze lopende projecten gaat gewoon door.

U kunt ons mailen naar info@soberstoerenmij.nl stel hierin uw vraag en maak uw wensen kenbaar, wij zullen vervolgens contact met u opnemen (hou uw spam mailbox in de gaten)

KAN IK DE WINKEL OOK BEZOEKEN

Momenteel is het nog niet mogelijk om de winkel te bezoeken. Wij zitten in de renovatie en het zal kenbaar gemaakt worden op de website en social media wanneer u onze producten weer kunt komen bekijken

VOLG HET LAATSTE RENOVATION NIEUWS EN DE RECENTE STORY'S OP INSTAGRAM

JOIN & FOLLOW SOBER STOER