Verzenden / Bezorgen en Afhalen

VERZENDEN / BEZORGEN en/of AFHALEN

Zodra u uw bestelling geplaatst heeft en wij uw betaling ontvangen hebben, zullen wij deze gereedmaken voor verzending.

De termijn voor verzending is afhankelijk van het product. Wij streven er naar om het product de eerst volgende werkdag voor verzending aan te bieden, mits voorradig. De voorraad status kunt u in de webshop bekijken. 

Wij versturen al onze binnenlandse en buitenlandse pakketten met DHL hierdoor kunnen we deze zo voordelig mogelijk verzenden, enkele pakketten worden I.V.M de pakket grote verzonden via Post NL. Voor transport van grotere- en zwaardere artikelen die niet door reguliere pakketdiensten kunnen worden vervoerd, kunnen wij u de bezorg- of transportkosten op aanvraag kenbaar maken, nadat u via de mail uw adres aan ons hebt doorgegeven. Onze producten worden met zorg ingepakt en verzonden.

Zodra je artikelen bij ons de deur uitgaan  krijgt u opnieuw een mailtje van ons met daarin de Track&Trace gegevens. Via deze link kunt u het pakket volgen en de status bekijken. Houdt u er rekening mee dat pakketen die op vrijdag middag verzonden worden, doorgaans pas op dinsdag/ woensdag geleverd worden.

Zodra wij het pakket afgeven bij een afgifte punt, kunt u de status van uw pakket volgen, als wij een pakket afgeven in het weekend, zal deze status langer hetzelfde blijven staan, de pakketten worden namelijk pas op maandag afgehaald bij de afgifte punten.

Standaard pakket verzending Nederland

Voor bestellingen tot 50 euro 3,95

Voor bestellingen boven de 50 euro Gratis verzending

Wenst u een gratis verzonden bestelling te retourneren? Dan wordt er 6,95 in mindering gebracht ivm de gratis verzending, plus de retour kosten zijn voor eigen rekening.

Standaard Belgie en Duitsland

Standaard pakket voor bestellingen tot 100 euro 8,95

Voor bestellingen boven de 100 euro gratis verzending

 

AFHALEN

Is uw bestelling niet verzendbaar? Dan kunt u deze op afspraak afhalen of tijdens onze reguliere openingstijden

Sober Stoer & Mij

Hoofveldstraat 22

5981 SB Panningen 

Wij zorgen ervoor dat u een e-mail krijgt wanneer de bestelling gereed is. U kunt dan een afhaal afspraak maken zowel telefonisch of per mail. Mocht het voor u niet mogelijk zijn om een besteld product af te halen wat echt niet verzonden kan worden, dan kunt u ons altijd contacteren, misschien dat wij binnenkort bij u in de buurt zijn en zo toch het product kunnen bezorgen, tevens hebben wij een bezorgservice waar we regelmatig mee samen werken.

Binnen kijken bij Sober Stoer & "MIJ"

LAAT JE INSPIREREN

JOIN OUR INSPIRATION CHANNEL AND FOLLOW US ON OUR SOCIAL MEDIA

JOIN & FOLLOW SOBER STOER MIJ