Het zal en moet...

Het zal en moet...

 

                                      @Work

Hebben jullie dat nooit, dat er iets door je hoofd heen blijft spoken, wat je zo graag wilt dat je er continue mee bezig bent (ook onbewust) Nou... ik wel hoor, en niet zo'n beetje want tja.... daar zit ik dan... bijna 24 uur lang achter de computer. Hard aan het werk om de webshop klaar te stomen voor jullie

Heel even, een uurtje heb ik op de bank gelegen in de woonkamer, eigenlijk alleen maar even om op te warmen, het was zo koud geworden van dat stil zitten, dat ik toch even onder een lekkere deken ben gekropen, en heb mijn trouwe viervoeter geroepen om even tegen me aan te kruipen om wat sneller op te warmen. En dan zitten we hier weer, en morgen waarschijnlijk weer... :-) 

Maar vanavond, dan zal ik zo in slaap vallen, daar ben ik niet bang voor

Retour au blog

Laisser un commentaire

Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.